Spreekbeurten

D2010-1104_232De manier waarop de laatste decennia gecommuniceerd wordt, is sterk veranderd. Er vond een revolutionaire verschuiving plaats van analoge communicatievormen (brieven, kaartjes en persoonlijke ontmoetingen) naar digitale varianten via sociale media als Twitter, Instagram, Facebook, YouTube, email, blogs, interactieve websites, e-books en ga zo nog maar even door. Een vorm van communicatie is echter eeuwenlang gebleven; het toespreken van groepen mensen. Ook hier heeft digitalisatie toegeslagen via de bekende TEDX-talksOok al ben ik erg actief via de sociale media vind ik het nog steeds een enorme uitdaging voor een groep mensen te staan waarmee ik interactie kan opzetten tijdens mijn spreekbeurten over de onderwerpen van mijn expertise; communicatie in de breedste zin van het woord.  

Spreekbeurten
Dagvoorzitter Kansdenkdag twitterDe spreekbeurten en workshops, die ik zowel in het Nederlands als Engels verzorg, zijn altijd op maat van de doelgroep gemaakt en kom ik pas in actie als ik mij gedegen op hen heb georiënteerd door onder andere een goed intakegesprek waardoor ik met een duidelijke missie aan mijn werk kan beginnen. Een meetbaar resultaat!

 

Ik heb er mijn vak van gemaakt om zakelijke communicatielachen
te optimaliseren en heb ik mijn eigen praktijkervaringen in tal van boeken,
artikelen 
en columns beschreven. Vaak noem ik mijzelf, met een knipoog, een gespecialiseerde generalist, die daarnaast een diepgaande studie heeft gemaakt naar het nut en de effecten van zakelijke en persoonlijke netwerken. Bent u op zoek naar effectievere manieren om met uw medewerkers en/of uw klanten te communiceren, waarbij humor een rol mag spelen, dan ben ik mogelijk de spreker/dagvoorzitter die u zoekt.

Onderwerpen
Hieronder treft u enkele thema’s van mijn spreekbeurten aan.

Recensies en aanbevelingen
Wilt u weten wat enkele van mijn klanten van mijn spreekbeurten, trainingen en columns vinden, klik dan hier. Dat is geloofwaardiger dan dat ik u dat zelf vertel.

Boeken van Spreekbeurten
Een goede spreker behoeft niet duur te zijn en wilt u weten met welke investering u rekening kunt houden? Belt u mij dan even op 06-81189397 en dan ben ik ervan overtuigd dat we er samen wel uitkomen.

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen voor meer informatie.

Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Voor- en achternaam (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode en plaatsnaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Betreft (maak uw keuze):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.