Spreekbeurten

De spreekbeurten en workshops, die ik zowel in het Nederlands als Engels verzorg, zijn altijd op maat van de doelgroep gemaakt en kom ik pas in actie als ik mij gedegen op hen heb georiënteerd door onder andere een goed intakegesprek waardoor ik met een duidelijke missie aan mijn werk kan beginnen. Een meetbaar resultaat!

Ik heb er mijn vak van gemaakt om zakelijke communicatie te optimaliseren en heb ik mijn eigen praktijkervaringen in tal van boekenartikelenvideo’s en columns beschreven. Vaak noem ik mijzelf, met een knipoog, een gespecialiseerde generalist die daarnaast een diepgaande studie heeft gemaakt naar het nut en de effecten van verkooptrainingen, neuroselling, zakelijke en persoonlijke netwerken. Bent u op zoek naar effectievere manieren om met uw medewerkers en/of uw klanten te communiceren, waarbij humor een rol mag spelen, dan ben ik mogelijk de spreker/dagvoorzitter die u zoekt.

Onderwerpen
Hieronder treft u enkele thema’s van mijn spreekbeurten aan en links naar meer informatie.

Recensies en aanbevelingen
Wilt u weten wat enkele van mijn klanten van mijn spreekbeurten, trainingen en columns vinden, klik dan hier. Dat is geloofwaardiger dan dat ik u dat zelf vertel.

Boeken van Spreekbeurten
Een goede spreker behoeft niet duur te zijn en wilt u weten met welke investering u rekening kunt houden? Belt u mij dan even op 06-81189397 en dan ben ik ervan overtuigd dat we er samen wel uitkomen.

(Door het invullen en versturen van uw gegevens via het onderstaande formulier geeft u Rent a Pen toestemming, met inachtneming van deze Privacy Verklaring, uw gegevens daarmee overeenkomstig te verwerken en geeft u Rent a Pen toestemming u op basis daarvan te benaderen.)

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen voor meer informatie.

Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Voor- en achternaam (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode en plaatsnaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Betreft (maak uw keuze):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.