Phil Kleingeld

Mijn naam is Phil Kleingeld en werk onder de bedrijfsnaam Rent a Pen. Ik ben auteur van zakelijke en praktische communicatieboeken, biografieën, blogger, tekstschrijver, ghostwriter, schrijfcoach, communicatietrainer en spreker tijdens congressen, seminars en bijeenkomsten van business- en serviceclubs. Kortom schriftelijke en mondelinge communicatie is mijn passie! Daar ligt ook mijn expertise waarmee ik particulieren en ondernemers help om beter met hun omgeving te communiceren en om kostbare herinneringen voor hen vast te leggen in de vorm van zakelijke jubileumboeken en biografieën.

Inmiddels heb ik 24 gepubliceerde boeken op mijn naam staan en schrijf regelmatig artikelen voor diverse websites. Over het algemeen zijn dat artikelen over ondernemen en in het bijzonder over (netwerk) communicatie en content management.

Ik breng 36 jaar nationale en internationale (verkoop)management mee waarvan 8 jaar in de HRM-sector, 22 jaar in communicatie en managementtraining en 8 jaar als communicatieadviseur voor hoofdzakelijk B2B-organisaties in de zakelijke dienstverlening omdat daar meestal de grootste communicatieve uitdagingen liggen omdat men zich niet aan een fysiek product kan vastklampen. De daarin opgedane ervaringen deel ik graag met mijn klanten.

Voor wie ik inmiddels heb mogen werken en wat zij van mijn werk vinden kunt u onderstaand lezen.

>klik hier voor Klanten
>klik hier voor Recensies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.