Phil Kleingeld

Mijn naam is Phil Kleingeld.
Ik ben o.a. auteur van inmiddels 24 zakelijke en praktische communicatieboeken, biografieën, blogger, tekstschrijver, ghostwriter, schrijfcoach, communicatietrainer en spreker tijdens congressen, seminars en bijeenkomsten van business- en serviceclubs. Kortom schriftelijke en mondelinge communicatie is mijn passie! Daar ligt ook mijn expertise waarmee ik ondernemers help om beter met hun omgeving te communiceren.  Mijn ervaring deed ik op, zowel nationaal als internationaal, bij hoofdzakelijke B2B-organisaties in de zakelijke dienstverlening.

Mijn expertise omvat de volgende zaken:
– communicatieadvies
– business coaching
– het verzorgen van trainingen, workshops, seminars over digitale en analoge
communicatie (o.a. op basis van neuro science)
– het geven van spreekbeurten op mijn vakgebied

De daarin opgedane ervaringen deel ik graag met mijn klanten.

Voor wie ik inmiddels heb mogen werken en wat zij van mijn werk vinden kunt u onderstaand lezen.

Lees de privacyverklaring

>klik hier voor Klanten
>klik hier voor Recensies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.