Recensies

Onderstaand treft u een aantal recensies en aanbevelingen aan die Phil Kleingeld mocht ontvangen van opdrachtgevers.

Rick Beunk 
I was a client of Phil’s sales training through Mister Sales. I was initially impressed by the method Phil applied, combining his extensive experience with science; such as neuromarketing. However, what especially made a lasting impression on me was Phil’s incredible skill to analyse the mind of a person, identifying any underlying issues and finding a solution together. For me, this meant clarifying my goals in life and making the decisions I had to take to achieve these goals. For this, I will be forever grateful and would therefore like to recommend Phil as a trainer, coach and all round sparring partner.

koosKoos Groenewoud
Facility / Verandermanager. (Winst)verbeteraar. Unbosser. Spreker. Columnist

‘De Camino, met me, myself and I door Phil Kleingeld

Nadat ik met veel belangstelling de blogs van Phil over de Camino had gelezen, kwam ik op 8 januari in het bezit van “De Camino, met me, myself and I” Ik heb het boek in een adem uitgelezen en heb er erg van genoten. Phil schrijft openhartig, met veel (levens)lessen en met gevoel voor humor. Ik zit weer te glimlachen over zijn PHPD. (Pijntje Hier, Pijntje Daar) en over zijn visie op TE. TEveel is niet goed. Phil is van mening dat er TE alleen maar klopt als het staat voor huis en vreden. Er is ook sprake van (H)erkenning. Phil zijn leven staat in het teken van dienen. Mooi! Phil heeft het ook over 3 B mensen. Mensen die hem Belazerden, Bedrogen of Bestolen. Laat ik daar “Toevallig” recent ook over hebben geschreven’.

Over “toeval” gesproken. Ondergetekende citeert vaak “Toeval bestaat niet, het valt je toe” van Paul de Blot. In het boek staan ook een aantal “’Toevallige” ontmoetingen, waar je kippenvel van krijgt. Zo zie ik tot mijn verrassing dat hij Erik en Gertine uit Elburg heeft ontmoet. Daar hebben wij toevallig ook gewoond.

Ik kan het boek van harte aanbevelen. Niet alleen omdat het zo toegankelijk is, maar omdat ik vind dat Phil echt waarde toevoegt door meer dan 20 pagina’s praktische informatie en verwijzingen naar diverse bronnen en sites. De 10 geboden zijn goed doordacht en getuigen van inzicht en kennis.

Tot slot een tip. Geniet ook van de film “The way” en lees de blogs van Phil. Het boek is te bestellen via:

https://www.rentapen.nl/boeken/de-camino-met-me-myself-and-i/

Ik wens u veel leesplezier en inspiratie!
Koos Groenewoud, Lelystad 12 januari 2015.

jeroen Priinsen

Jeroen Prinsen
Entrepreneur | Co-founder Meetz! | Sustainable Business Development

Phil heeft het talent om zijn publiek werkelijk te boeien met echte verhalen die er toe doen. Hij is een begenadigde storyteller en weet zijn kennis op een inspirerende wijze over te brengen. Eloquent maar absoluut niet aanmatigend. Phil doet zijn huiswerk grondig en dat maakt blijvende indruk.

Martijn Toby
Producent / Projectleider / Bestuurder in Kunst en Cultuursector

Ik heb Phil als spreker mogen ervaren op een meeting van de Kamer van Koophandel, gemeente Haarlemmermeer en de Rabobank. Ik heb op deze avond in samenwerking met Jurjen Nieuwenhuizen een film gemaakt over o.a. zijn lezing.

Vanaf het eerste moment dat ik mijn camera op Phil had gericht werd ik gegrepen door zijn manier van spreken en zijn charisma. Phil heeft veel kennis van zaken en is bijzonder goed voorbereid, zo goed dat hij zelfs de websites van de bezoekers had bezocht en details tot zich had genomen. Op die manier trok hij de aanwezigen zijn verhaal in. Phil doet dit met veel passie en een gezond stuk humor waardoor zijn ‘show’ blijft boeien van het begin tot het eind.

Kenschetsend dat ik meteen de volgende ochtend vroeg een persoonlijke en leuke mail van Phil in mijn mailbox vond. Kortom, Phil is inspirerende persoonlijkheid en hij heeft bij mij een onuitwisbare indruk achtergelaten.

0942c95 Edwin Markus
Raadgevend Makelaar

Phil is een begenadigd spreker/dagvoorzitter die zich intensief verdiept in het onderwerp van de dag. Professioneel en met passie weet hij de toehoorders te boeien en te prikkelen zodat er een interactieve bijeenkomst ontstaat. Bovendien kan hij met zijn humor voor de nodige ontspanning zorgen in de zaal. Een aanrader voor iedereen die een perfect evenement voor ogen heeft.

17d9574Edmée Burger
Ondernemer in marketing & communicatie

Ja, ze bestaan nog mensen die je boeien vanaf het moment dat je kennis met ze maakt! Phil houdt je op een prettige manier een spiegel voor. Inspirerend, niet hoogdravend en ‘praktisch nuttig’. Heb binnen onze businessclub veel positieve reacties gehad op ‘zijn optreden’, ook op de wijze waarop Phil zich voorbereid en ingeleefd heeft in zijn publiek.

2d13c97Fred Akkerma
Directeur United Free Enterprise (UFE) Groep BV

Phil is een getalenteerde schrijver. Hij weet complexe materie terug te brengen tot de essentie en deze in prettig leesbare stukken om te zetten. Phil leeft zich in in de lezer en schrijft daardoor zeer lezenswaardige artikelen, die goed gelezen worden en hoog gewaardeerd.

25b2516Jan van der Hoek
dga Hollandridderkerk

Phil Kleingeld is, o.a., een gedreven professional die zijn relaties op prettige wijze kan leren hoe begrippen als klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid uitstekend kunnen worden geïntegreerd in hun bedrijfsvoering. Phil hanteert een heel open communicatie en je kunt beslist het nodige van hem opsteken.

0a3ed3bCor Broekhuizen MBA
Consultant bij CBA / Pricing Analyst bij Agility Project Logistics BV

Phil’s positive attitude, his expertise, his network, all these qualities have helped me in my career. I have had a number of opportunities to receive  courses and workshops from Phil. In one word: Fabulous.  He had also helped me with a staff audit in my company. The outcome was a detailed perfect report that gave me good guidance.

306449fDrs. Carla Mulder-van Wijngaarden
Owner at Avantage Communicatie Training

Phil is een zeer ervaren trainer en coach die mij altijd heeft geïnspireerd. Zijn enthousiasme, humor, kennis van zaken en oprechte interesse in de mensen die hij traint of coacht zijn zijn grote kracht. Zijn trainingsstijl is overtuigend en hij stelt mensen direct op hun gemak. Het publiek raakt snel geboeid door zijn vele praktijkvoorbeelden ( ook terug te vinden in zijn boeken) en zijn enorme levenservaring. Op deze manier weet hij de deelnemers aan zijn training of coaching dusdanig te prikkelen en uit te dagen om meer uit zichzelf en uit hun werk te halen. Zo worden leerdoelen behaald nadat de deelnemers ook nog een leuke, ontspannende en leerzame dag hebben gehad.

16685ebNiobe Moen
Redacteur bij ondernemerstijdschrift De Zaak en voor dezaak.nl.

Phil is een man met een mening. Hij weet zijn boodschap écht te verkopen, omdat hij weet waar hij het over heeft, én er een duidelijk verhaal van maakt. Zijn blogs voor De Zaak, kennisplatform voor ondernemers, staan bol van enthousiasme en liefde voor het vak. Ze boeien van de eerste letter tot de laatste punt.

Leleo bolleo Bolle
Managing Director Multiraedt BV

Phil is een verademing om mee te werken. Hij heeft maar een half woord nodig en weet snel tot de kern door te dringen. Zijn ruime ervaring en zakelijk inzicht staan garant voor relevante en kwalitatieve teksten, die altijd zijn gekozen doelgroep op de juiste manier weten te raken. Hij weet een prachtige mix van ter zake kundige content met verfrissende humor te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.