Boeken

Schat, het wordt wat later
Wordt de baas over uw beschikbare tijd in plaats daarvan de slaaf te zijn. Minder stress, meer levensplezier door onthaasten en het gevoel krijgen de zaak onder controle te hebben. In dit boekje, een van de bestsellers van Phil Kleingeld, behandelt hij op een praktische en vooral ook humoristische manier op welke manier tijd gewonnen kan worden zonder harder te werken. Het credo is om vooral slimmer te werken. Phil geeft ruim 150 direct toepasbare en vooral ook praktische tips om uzelf en uw omgeving te organiseren en daarmee uw stressniveau te verlagen en burn-out te voorkomen.
Lees de eerste 15 pagina’s hier en bestel. 


De Camino met me, myself and I

voorblad boekIn dit boek neemt Phil Kleingeld u mee langs zijn 800km lange voettocht langs de Camino de Santiago. Hij laat u kennismaken met bijzondere mensen, het afwisselende landschap en zijn ervaringen en ontmoetingen met andere pelgrims uit wel 32 verschillende landen. Het boek bevat o.a. 95 foto’s en 20 pagina’s met tips voor lezers die van plan zijn zelf de camino te lopen of met de fiets of auto te verkennen. Dit boek is niet vanuit een religieus standpunt geschreven; het is eerder een humoristisch beschreven reisavontuur met af en toe een serieuze beschouwing. Dit boek is een aanrader voor wandelaars, fietsers en andere toeristen die Spanje beter willen leren kennen en begrijpen. Pocket.
Lees hier de eerste 15 pagina’s en bestel.
 

Klant aan de lijn
Dit is hét boek voor iedereen die zich bezighoudt met telefonische communicatie en de vaardigheid daarin wil verbeten. Het volledige herziene boek rekent af met teveel herhaalde communicatie broodjeaapverhalen, geeft ruim 150 praktische en direct toepasbare tips voor helpdesk- en commerciële binnendienst- en callcentermedewerkers, hoe er een hoger rendement kan worden gehaald uit belacties, het maken van kwalitatieve afspraken en hoe een betere telefonische klantenservice kan worden gegeven. Pocket.