Storytelling

10670017_700093080039987_7476651484187740440_nJe krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.’

Hoe pak ik tijdens een spreekbeurt mijn publiek? Hoe houd ik de aandacht van mijn leerlingen vast? Hoe kan ik mijn medewerkers tijdens een speech motiveren? Hoe leg ik de reorganisatie uit? Hoe overtuig ik een potentiële koper?

Op al deze en nog meer vragen krijgt u tijdens de workshop ‘Overtuigend spreken via storytelling’ de antwoorden die u zoekt. Na afloop van de workshop kunt u direct met de overgedragen kennis aan de slag. Het is de investering in deze workshop zeker waard!

Doelgroep:
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die regelmatig voor groepen een spreekbeurt invult en/of presentatie verzorgt en die gebruik willen maken van bestaande of zelf geschreven verhalen om vooraf gestelde doelen beter te kunnen bereiken.Geschikt voor managers, verkopers, docenten, gevestigde en startende ondernemers, fondsenwervers, interim managers.

Doel workshop:
Na deze workshop weet u zich op een professionele en originele wijze te presenteren tijdens job- en andere interviews en bent u in staat op een korte en krachtige manier een goede indruk achter te laten en om u op een natuurlijke manier te kunnen presenteren.Bekijk voor een impressie de Slideshare over dit onderwerp.

Onderwerpen:
De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Wat is ‘Storytelling’? 
  • Doelstelling bepalen en keuze van het juiste verhaal.
  • Praktijkvoorbeelden van ‘Storytelling’.
  • Zes aandachtspunten voor een overtuigend verhaal.
  • Opbouw van uw presentatie en de plaats van het ‘verhaal’.
  • Vier effectieve vormen van storytelling; welke vorm wanneer toepassen?
  • Visuele ondersteuning van uw verhaal; wat wel en wat niet.
  • Lichaamshouding; enkele aandachtspunten
  • De ‘web pitch’ op sociale profielen; een extra kans om u te onderscheiden.
  • De praktijk; iedere deelnemer geeft een eindpresentatie

Manier van werken:
Tijdens deze workshop wordt gebruik gemaakt van audio/video-ondersteuning, houdt de workshopleider een korte presentatie en zal er worden geoefend. Tijdens de workshop ontvangt u een hand-out en checklijst.

Workshopleider:
Phil H. Kleingeld. Is auteur van 24 boeken op het gebied van bedrijfsmatige communicatie en netwerken en heeft >20 jaar ervaring als trainer en spreker tijdens congressen en seminars. Zijn stijl van werken is direct, praktisch maar vooral ook met een humoristische inslag.  Hij hoort vaak dat hij in staat  ben de om deelnemers aan zijn workshops te inspireren en te motiveren om de opgedane inzichten direct in de praktijk toe te passen. Leest u maar eens enkele recensies.

De workshops die worden verzorgd zijn altijd bedrijfsspecifiek en als dit is wat u voor uzelf en uw medewerkers wilt, neemt u dan even contact met hem op om de inhoud van de workshop af te stemmen op uw specifieke wensen. Hij is bereikbaar op:
06-81189397.

Aanmelden:

Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Voor- en achternaam (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode en plaatsnaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Betreft (maak uw keuze):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.