Manuscript-APK

concept biografieHoe goed u de Nederlandse taal ook beheerst, er sluipen altijd wel eens type, taal-, stijl- en grammaticafoutjes in; zelfs als u het manuscript een paar keer minutieus heeft nagelezen. Om te voorkomen dat er hinderlijke, onbedoelde fouten in uw boek sluipen, is het verstandig om er ook eens ander eens naar te laten kijken.

Het aanbrengen van tekstcorrecties en/of het redigeren van artikelen en manuscripten is heel gebruikelijk bij professionele schrijvers en is het verstandig om hun voorbeeld te volgen als u er zeker van wilt zijn dat uw boek er straks goed uitziet. Ik kan u helpen om uw boek met een Manuscript-APK te professionaliseren; snel en betaalbaar!

Controlepunten Manuscript-APK
Dit zijn de punten waarop wordt gelet:

  • spel-, taal- en grammaticafouten (opsporen en corrigeren)
  • zinnen beter laten lopen
  • alinea’s aanbrengen of aanpassen
  • teksten schrappen om duidelijker te worden (minder = meer)
  • publicatietips; hoe u uw boek kunt verspreiden, in welke vorm, waar en wanneer.

Aanvullende diensten
Natuurlijk wilt u uw boek (laten) uitgeven; in een papieren vorm en/of als E-book.Voorbeelden biografieën

Uw manuscript (tekst en eventueel foto’s) wordt dan ingevoerd in een Printing on Demand systeem, wordt er uiteraard een paginanummering aangebracht en ontvangt u een zichtexemplaar voor het aanbrengen van laatste aanpassingen. Als u tevreden bent over het resultaat kunt u zelf bepalen hoeveel boeken (zelfs al vanaf 1 exemplaar) en in welke vorm u die wilt ontvangen. U ontvangt vooraf een offerte zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Wilt u uw boek via de reguliere boekhandel verspreiden? Dan zorg ik voor een ISBN-nummer en verspreiding via het Centraal Boekhuis via onze relatie Holland Ridderkerk.

Meer weten?
U bent natuurlijk nieuwsgierig wat het gaat kosten om uw wensen te realiseren.
De investering is afhankelijk van de omvang van uw manuscript en de verdere specifieke wensen die u heeft. Vertel mij wat u wilt en u ontvangt vrijblijvend een maatofferte. Deze kan gebaseerd zijn op een prijs per woord of een uurtarief; een en ander op basis van een inschatting van de benodigde tijd om uw boek kant en klaar te kunnen afleveren.
Uw droom, een eigen boek uit te geven, ligt nu binnen uw bereik!

Bel daarom snel voor een vrijblijvende offerte naar 06-81189397 of vul het onderstaande aanvraagformulier in. Ik neem dan snel contact met u op.

voor- en achternaam

Straat en huisnummer(verplicht)

Postcode en plaatsnaam(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Uw email (verplicht)

Betreft training/workshop:(verplicht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.