Uw biografie

Wilt u familie, vrienden, collega’s de belangrijkste gebeurtenissen uit uw leven vertellen?Heeft u een specifieke boodschap die u graag wilt doorgeven? Wilt u anderen laten meegenieten van een aantal spannende en/of leuke levenservaringen of anekdotes? Wilt u een afscheid nemend personeelslid een blijvende herinnering meegeven aan het werken voor uw organisatie?

Overweeg dan eens om een levensboek/biografie te laten maken door een schrijver die  weet hoe dat op een treffende manier kan worden verwoord.

Hoe het tot stand komt
Als u mij uw levensverhaal wilt laten schrijven, als ghost writer, kom ik eerst langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en als er een klik is, gaan we aan de slag! Meestal start ik met het afnemen van een aantal interviews met u om het materiaal te verzamelen voor de inhoud van het boek. Tijdens de gesprekken wordt niet alleen uw levensverhaal opgetekend, maar worden er ook foto’s, documenten en andere zaken verzameld die het levensverhaal kunnen helpen illustreren. Immers, een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden.

De interviews vinden plaats op een door u gekozen plaats. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op een locatie waaraan u veel herinneringen heeft. Om een logische verhaallijn te krijgen, stel ik een aantal gespreksthema’s voor en maak ik voor het vastleggen van de informatie gebruik van een digitale recorder zodat u zich later herkent in de eigen woordkeuze en woordklank.

Vormgeving
Nadat ik uw levensverhaal heb uitgewerkt, wordt de tekst ter correctie en/of aanvulling aan u voorgelegd, waarna de definitieve versie wordt vastgesteld en de illustraties een plaats krijgen. De grafisch ontwerper waarmee ik samenwerk zorgt voor een aantrekkelijke omslag en plaatsing van de tekst  en illustraties, waarna opdracht wordt gegeven om uw biografie af te drukken.

Flexibel
Of het gaat om 1 exemplaar van uw levensboek of 500 exemplaren, ik zorg ervoor dat u de aantallen krijgt die u wenst. Of het nu gaat om een zwart/wit uitgave of in full colour, een zachte of harde kaft, u krijgt het zoals u dat graag wilt.

Investering in uw levensverhaal
Uiteraard krijgt u van mij, geheel vrijblijvend, een duidelijke offerte waarin alle mogelijkheden genoemd staan en wanneer u over het boek kunt beschikken.
U kunt al een levensboek laten maken vanaf € 1.750,== excl. BTW.
Daarvoor krijgt:

  • 8 uur interviews; verdeeld over 2 sessies
  • Uitwerking van het levensverhaal; 30 pagina’s tekst en 15 foto’s.
  • Ontwerp van de omslag en vormgeving van de inhoud
  • Mogelijkheid tot correctie en aanvulling
  • Een drukproef
  • 2 exemplaren; Omslag full colour, binnenwerk zwart/wit
  • Voorzien van een uniek ISBN-nummer
  • Afmeting; formaat A5.

Uiteraard zijn ook uitgebreidere versies mogelijk waarvoor u een offerte kunt aanvragen.

ACTIE!
‘Je moet niet overal geld voor willen vragen’, is mijn motto.
Ook op dit vlak wil ik graag iemands biografie schrijven die dat graag zou willen maar dat niet kan betalen. Maak gebruik van het onderstaande contactformulier door kort aan te geven waarom u een autobiografie wilt laten schrijven en dan kies ik uit alle reacties er één uit voor wie ik gratis aan de slag ga.

Contact
U kunt het contactformulier gebruik maken om een offerte aan te vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.
Bellen kan natuurlijk ook op 06-811289397.