Uw jubileumboek

Dik en dun boekBoeken hebben iets magisch en op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. Een fles wijn is snel op, een feestje zo voorbij, maar een jubileumboek blijft jaren in de aandacht.

Natuurlijk, de inhoud van het boek moet aantrekkelijk zijn, maar daar zorgt tekstschrijver Phil Kleingeld vor. Phil heeft inmiddels 24 boeken op zijn naam staan en zijn vlotte, ongecompliceerde schrijfstijl garandeert uw succes. Daarbij weet hij als geen ander uw organisatie in de geschiedenis te plaatsen.

Uw bedrijf is jarig!
Heeft uw organisatie bijvoorbeeld een eerbiedwaardige leeftijd bereikt, dan is het misschien leuk om de historische mijlpalen te beschrijven. U kunt interviews met ‘oudgedienden’ opnemen, commentaren van klanten plaatsen, historische foto’s opnemen, anekdotes vertellen, de diensten en/of producten waarop u trots bent en/of uw toekomstverwachtingen. Kortom, u kunt in uw jubileumboek opnemen wat u belangrijk vindt.

Een boek/een reden
Er is altijd wel een gelegenheid om uw relaties te verrassen met een leuk boek; u hoeft echt niet te wachten tot aan een jubileum. Uw visie op zakendoen, anekdotes, uw ervaringen met uw klanten, uw visie op de toekomst, speciale prestaties of projecten waar u trots op bent, er is altijd wel een goede reden om uw kennis met uw kennissen en relaties te delen.

Prijs/kwaliteit
De prijs van ieder boek is natuurlijk verschillend en is afhankelijk van het aantal pagina’s, het ontwerp, de kwaliteit van het papier, eventuele foto’s en/of cartoons/tekeningen en het aantal te drukken exemplaren. Als u mij vertelt wat u wilt, dan heeft u binnen enkele dagen een maatwerkofferte in huis.

Meer weten? Mail of bel mij even op 06-81189397. Dan is een afspraak snel gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.